Uutiskirje 2/2021

Uutiskirje 2/2021

Hyvät Osmon jäsenet!

Vuosikokous

Yhdistyksen vuosikokous pidetään torstaina huhtikuun 22. päivänä alkaen klo 17.00 Oulun Heinäpäässä osoitteessa Kirkkokatu 54. Kokouspaikkana on hotelli-ravintola De Gamlas Hem ja siellä kabinetit Esteri ja Regina. Toivotaan, että ne jäsenet, joille se on suinkin mahdollista, osallistuisivat tilaisuuteen etäyhteydellä. Siihen tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen, jolla pääsee internettiin ja sinulla on sähköpostiosoite.

Ne, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, voivat tulla paikan päälle, jossa tarjotaan aluksi mojovat pullakahvit. Koska elämme poikkeusaikoja, tulisi jokaisen osallistujan ilmoittaa nimensä puheenjohtajalle 13.4. mennessä. Sähköpostin omaaville lähetetään linkki, jolla pääsee osallistumaan itse tilaisuuteen 22.4. klo 17.00 alkaen. Jos sähköpostiosoite on pysynyt entisenä, sitä ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Tilaisuuden alussa Tilanhoitajat Oy:n asiakaspäällikkö, metsänhoitaja Tomas Landers pitää lyhyehkön esitelmän aiheenaan: ”Me
teemme metsästäsi arvokkaamman asiantuntija apuna metsätilan monipuolisessa kehittämisessä”.

Vuosikokouksessa päätetään sääntöjen mukaiset asiat. Tervetuloa tilaisuuteen – joko etänä tai paikan päälle!

Metsälehti

Osmo ry:n jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata Metsälehti edulliseen jäsenetuhintaan 90 € / vuosi (norm. hinta 155 €). Tilaus sisältää
paperilehdet, Makasiini-aikakausilehdet sekä metsävero-oppaan. Tilaus tehdään maksamalla 90 € Etämetsänomistajien liiton tilille 30.4. mennessä: FI6857111320140954.Tilaus alkaa 20.5. ja on voimassa vuoden.

Tutustu Metsälehden jäsenetuun: https://www.edutjasenelle.fi/etamol

Jäsenmaksut

Hallitus esittää vuosikokoukselle, että Osmon jäsenmaksu pidettään entisen suuruisena eli 22 € / vuosi. Niille, joilla ei ole sähköpostia, lähetetään paperinen jäsenmaksulomake tämän kirjeen liitteenä. Niille, joilla on sähköposti, jäsenrekisterin ylläpitäjä lähettää sähköisen maksulomakkeen lähiaikoina. Toivotaan, että jäsenmaksut hoidetaan viimeistään 30.4.2021.

Toimintasuunnitelma ja –kertomus

Yhdistyksen toimintakertomus vuodelta 2020 ja toimintasuunnitelma vuodelle 2021 lähetetään tämän tiedotteen liitteinä. Varsinkin toimintasuunnitelmaan on mahdollista tehdä muutoksia ja lisäyksiä vielä vuosikokouksessa 22.4.2021.

Hyvää kevään jatkoa!

tv hallitus