Kevätretki Tarttoon MAAMESS 2024 messuille

Kevätretki Tarttoon MAAMESS 2024 messuille

18.04.2024

MAAMESS 2024 – messumatka Tarttoon 18-21.4.2024 (MTK-matka) – Saaga Travel, koodi MTK2024.

Matka Tarttoon lähtee Rovaniemeltä aikaisin torstaiaamuna ja illalla suunnataan Tallinnaan TallinkSiljan risteilyaluksella. Laivalla nautitaan illallisen ja aamiaisen sekä yövytään B-luokan hyteissä.

Perjantaina matkataan kohti Tarttoa ja MAAMESS-messuja. Messuille on varattu aikaa omatoimiseen tutustutaan yhteisen lounaan jälkeen. Majoitutaan Tartossa ainutlaatuisessa Art Hotel Pallasissa, Viron ainoassa taidehotellissa.

Perjantai-ilta ja lauantain aamupäivä on omaa aikaa Tartossa ennen siirtymistä Kurgjan maatilamuseoon. Maatilamuseo on omistettu Viron ensimmäiselle tieteelliselle maanviljelijälle, C. R. Jakobsonille. Opastettu kierros karjankasvatukseen, maanviljelyyn ja uuteen interaktiiviseen näyttelyyn, jonka jälkeen nautitaan kevyen lounaan museotilalla.

Päivä jatkuu kohti Tallinnaa, jossa majoitutaan neljän tähden Centennial Hotelliin keskeisellä paikalla. Sunnuntaina palataan TallinkSiljan laivalla Helsinkiin, nautitaan laivamatkalla lounasbuffet. Helsingistä jatketaan matkaa takaisin pohjoiseen ja saavumme Rovaniemelle aikaisin aamuyöstä.

Varaa matkasi viimeistään 15.2.2024 mennessä hintaan 515 € per hlö (majoitus 2hh).
Tämän jälkeen matkan hinta 595 € per hlö (majoitus 2hh), ilmoittautuminen 10.3.2024 mennessä.