Uutiskirje 5/2021

Uutiskirje 5/2021

Etamolin webinaari

Etämol järjestää webinaarin MELAN ja Tapio Oy:n kanssa tiistaina 23.11.21 klo 18.00. Aiheina ovat vakuutusasiat ja metsätöiden turvallisuus. Etämol lähettää sähköpostitse marraskuun puolivälissä linkin, jonka kautta pääsee suoraan osallistumaan ko. tilaisuuteen omalta tietokoneelta tai
kännykältä.

Metsäosmon jäseniäehdolla OP:n edustajistoon

Äänestys päättyy 17.11.2021 Edustajiston vaalit – Sinä osuuspankin omistaja-asiakkaana | OP4 Timo Pietilä on ehdolla Limingassa ja Atso Sipola Oulussa.

Laiva Toivo Oulu

Lokakuussa tuli kuluneeksi 150 vuotta siitä, kun Toppilasta lähti maailman merille suurin Oulussa koskaan rakennettu alus. Laiva Toivo Oulu. Kapteenina oli H.W. Snellman, joka piti myöhemmin rautakauppaa mm. Pekurin korttelissa. Osmon jäsen Mika Ryhtäon ollut tekemässä tästä aiheesta musiikkidraamaa. Kannattaa katsoa 37 minuutin video tähän teemaan liittyen. Löytyy ”Laiva Toivo Oulun lykkäjäiset 50 vuotta” 5 -nimellä youtubesta.

Kiitos Mika upeasta esityksestä ja hyvästä vinkistä!

Kiitokset

Kiitoksia myös kaikille asianosaisille kärsivällisyydestä tähti-illan suhteen. Koronan kampitettua sen viime vuonna kahdesti, se saatiin viimein pidetyksi 2.11.21 Pakkalan salissa. Paikalla oli n. 40 Osmon jäsentä tai jäseneksi aikovia.